WAAROM LID WORDEN VAN ONDERNEMERSVERENIGING DE SOV?

Of je nou een eenmanszaak hebt of een middelgrote werkgever bent, het is goed om als ondernemer vertegenwoordigd te zijn bij overleg met de gemeente, op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en om met elkaar kennis en ervaringen te delen. Ondernemingsvereniging de SOV geeft gelegenheid om met andere ondernemers samen te werken of te overleggen. Vaak lopen ondernemers tegen soortgelijke dingen aan. Tijdens bijeenkomsten kunt u  met elkaar bespreken hoe u  over bepaalde zaken denkt, hoe collega ondernemers problemen oplossen of zaken aanpakken. Of doe inspiratie op tijdens de jaarlijkse excursie naar (collega-)bedrijven.

In de SOV ondernemersvereniging kunt u naar voren brengen wat leeft bij u als ondernemer. De SOV kan daarin een spreekbuis voor de leden zijn richting de gemeente. Hoe meer leden een ondernemingsvereniging heeft, hoe luider de stem kan zijn bij de gemeente. Samen hebben we een betere uitgangspositie in overleg met gemeente en andere (overheids) instanties.

Daarnaast organiseert de SOV jaarlijks een gezamenlijke winkeliersactie, waarbij klanten kans maken op mooie prijzen door bij de plaatselijke ondernemers te kopen. Door samen te werken hopen we de klandizie bij de ondernemers in onze dorpen te houden.

Ziet u ook de vele voordelen van ondernemersvereniging de SOV?

Download hier het inschrijfformulier en mail het naar info@de-sov.nl