Welkom bij Marketz … een team dat werkt!

Zoekt u een een allround installatiebedrijf, dan heeft u de juiste pagina gevonden! Installatiebedrijf Marketz uit Steenderen biedt u dienstverlening waar u naar op zoek bent, van A tot Z …

Acties 2018 !!

Voor het nieuwe jaar 2018 hebben we veel knallend acties in petto.
Houdt de website in de gaten, volg ons op Facebook, of bel ons!.

Als wij het hebben over comfort, wat is dat dan?

Voor kennis, zorg en aandacht moet u bij Marketz zijn, want wij bieden u de best passende oplossingen voor wonen met een beperking. Bijvoorbeeld uw zelfredzaamheid verlengen met hulpmiddelen van ETAC, de specialist in mobiliteit!

Wonen met een beperking … weet dat dit geen beperking hoeft te zijn!

Bekijk ons DEMO huis en krijg een beeld van comfort en woongemak van nu.
Voor toekomstgericht wonen en wonen met een beperking kunt u bij ons terecht, want wij zijn speciaal opgeleid op het gebied van toekomst gericht wonen.

Nieuwe CV-ketel nodig?

Marketz heeft altijd scherpe prijzen voor CV-ketels van REMEHA en NEFIT. Informeer u via de websites en laat ons een scherpe aanbieding maken.

Honeywell EVOHOME

Vindt u VEILIGHEID en beveiliging belangrijk?

Wij hebben nu ook het Honeywell EVOHOME woningbeveilingssysteem in ons assortiment opgenomen! Honeywell heeft een gemakkelijk bedienbare set ontwikkeld, welke eenvoudig uit te breiden is.

Als officieel EVOHOME dealer zijn wij geschoold en gekwalificeerd om dit systeem deskundig bij u te installeren en wij kunnen u daarbij maar liefst 5 jaar garantie bieden op de EVOHOME producten.

Zonne-energie iets voor u?

De mogelijkheden om meer onafhankelijk te worden van de energie-maatschappijen en te besparing op uw energienota zijn nu volop aanwezig. Met uw eigen Zonne-installatiesysteem wekt u uw eigen energie op en kunt u besparen op electriciteitsverbruik en of gasverbruik.
Inmiddels hebben we vele Zonne-installatiesystemen mogen plaatsen.
Indien u ook geïnteresseerd bent, laat het ons weten!

Locatie