Camper huren – Camperverhuur Oortgiese

Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Uw wensen, onze zorg

Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds bij ons terug.

Topcampers huren

Camperverhuur Oortgiese verhuurt alleen luxe, topkwaliteit campers uit de laatste series van de betrouwbaarste Duitse A-merken: Detleffs , Bürstner , LMC en Knaus. In onze volledig toegeruste werkplaats worden alle campers perfect onderhouden. Vanzelfsprekend krijgt u in alle rust een grondige uitleg over de door u gehuurde camper.

Locatie