Kennis en ervaring, dat is onze kracht!

Met hetzelfde enthousiasme waarmee 25 jaar geleden Radio TV Elektra (RTV) Rutjes begon staan John en Hilda Rutjes in de winkel of op locatie klanten te helpen. Gedegen informatie, gebaseerd op uitgebreide kennis en ervaring, service en een breed aanbod goede producten zorgen ervoor dat klanten in Steenderen en ruime omgeving hun zaak weten te vinden.

Meer service vindt u nergens!
Ontzettend belangrijk is de service van het bedrijf. De aangeschafte producten worden, op een voor u gunstig moment, bij u thuis bezorgd, geïnstalleerd en u krijgt een uitgebreide toelichting op het gebruik van de apparatuur. RTV Rutjes bezorgt de producten niet tot aan de deur, maar installeert deze op de plek waar u het apparaat het liefste wilt hebben. Uiteraard worden oude apparaten kosteloos meegenomen en op een verantwoorde manier afgevoerd.

Betrokkenheid
Radio TV Elektra Rutjes is door het jaar heen te vinden op verschillende (sport) evenementen. John Rutjes: “De leefbaarheid en betrokkenheid bij de omgeving is voor ons belangrijk. Zo zijn we trotse sponsor van verschillende sportvereniging in Steenderen en zijn we vaak met een stand te vinden op diverse evenementen in de omgeving. Hierdoor hebben we op diverse manieren persoonlijk contact met onze klanten en voelt iedereen zich van harte welkom in onze winkel aan de Bronkhorsterweg in Steenderen.”

Afbeeldingsresultaat voor rtv rutjes steenderen

Locatie