Als autobezitter weet u dat het hebben van een auto heel wat met zich meebrengt. Het blijft niet alleen bij de aanschaf en het onderhoud. U kunt schade krijgen, de auto moet gewassen, getankt en periodiek gekeurd worden.

Zou het niet mooi zijn als u voor al deze zaken naar een autobedrijf in uw buurt kunt? Een bedrijf dat ondanks het grote aanbod van diensten toch kleinschalig is? Een bedrijf waar ze u en uw auto kennen en waar u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet? Waar service en persoonlijke benadering voorop staan?

Toen Theo Melgers in 2001 het garagebedrijf van zijn baas in Steenderen over kon nemen, belde hij meteen zijn broer Vincent. Dit was hun kans om samen een garage te gaan runnen. ‘Het was een grote stap’, vertelt Vincent, ‘maar we hadden er een goed gevoel bij. Theo kende de klanten al en zij zijn ook vrijwel allemaal bij ons gebleven’.

home_header

Breed aanbod van diensten

‘Het mooie aan ons bedrijf is, dat we een heel breed aanbod hebben van diensten’, zegt Vincent. ‘Voor ons maakt dat het werk heel afwisselend. Zo komt het ene moment een klant binnen met een tractor met een kapotte airco en even later sta je even een lampje in een auto van een andere klant te vervangen. Die afwisseling vraagt natuurlijk ook veel van onze monteurs. We hebben mensen in dienst met veel vakkennis die ook nog eens goed met klanten om kunnen gaan. Echte professionals dus!’

‘Onze klanten komen hier omdat ze hier willen komen’

over_ons

‘Binding hebben met onze klanten, is heel belangrijk’, legt Theo uit. ‘Al onze monteurs hebben contact met de klant. We hebben een klein team en onze klanten hebben dus altijd te maken met bekende gezichten. We kennen al onze vaste klanten en weten vaak ook wat er bij hen leeft. Dat geeft een prettige en persoonlijke sfeer. Daarom komen klanten graag terug. Ze komen hier gewoon omdat ze hier willen komen’.

Locatie