In de showroom en showtuin is volop keus in gedenktekens en urnamenten in verschillende materialen, vormen en kleuren. Naast graniet, marmer, leisteen en glas zijn er ook combinaties van materialen mogelijk. Ook uw eigen ideeën kunt u vorm laten geven. Wij van Gerritsen Grafmonumenten hebben een uitgebreide keuze in monumenten van een groot aantal materialen. Alle monumenten op deze web-site zijn in verschillende kleuren, maten en vormen verkrijgbaar.

Een grafmonument kiezen

Een grafmonument kiezen is geen gemakkelijke opgave. Er zijn veel
mogelijkheden. Of u nu kiest voor een monument uit onze bestaande collectie, of met een eigen ontwerp komt, úw ideeën en wensen staan centraal.

  • Alle prijzen zijn gebaseerd op een formaat van 200x100cm.
  • De bedragen zijn inclusief inwendige inscriptie, betonnen fundatie en het plaatsen van het monument.
  • De prijzen zijn exclusief accessoires en eventuele leges begraafplaats.

Alex Gerritsen en Erna Bosch weten hoe belangrijk een grafmonument kan zijn voor een nabestaande. In 2006 zijn Alex en Erna gestart met hun eigen bedrijf en sindsdien hebben zij al heel wat mensen begeleid bij het uitzoeken van een passend monument. Een persoonlijke benadering vinden Alex en Erna heel belangrijk. Want het is belangrijk dat nabestaanden een monument kiezen welke past in de geest van de overledene.

 gerritsen grafmonumenten

 

Locatie