HaarStijl Edith is een dames- heren- en kinder kapsalon waar tevredenheid voorop staat.
Het is de bedoeling dat iedereen, groot of klein, tevreden de salon verlaat.
Om dit te bereiken wordt regelmatig een training, cursus of show bijgewoond. U hoeft tijdens uw afspraak niet lang te wachten en mocht dit toch gebeuren dan krijgt u een kop koffie, thee of ranja met iets lekkers aangeboden en kunt u gebruik maken van free-wifi.

Ook is HaarStijl Edith bij de kappersbond ANKO aangesloten, lid van de Steenderense Ondernemers Vereniging, verkooppunt van ‘het’ kussensloop Beauty Pillow en erkend leerbedrijf waardoor stagiaires ook hier hun ervaring op kunnen doen.

Een hele bijzondere ervaring is het knippen op de zwarte cross. Hier werd voor 4 dagen een kapsalon neergezet waar ‘geknipt` en ‘geschoren` werd.
Thuis in de salon kunt u terecht voor passend advies wat betreft een kleur- of permanentbehandeling, een knipbehandeling, figuur scheren of de krullen- knipmethode.

HaarStijl Edith is in 2014 gekozen tot de “leukste kapsalon van de gemeente Bronckhorst”. Alle behandelingen zijn op afspraak, maar kunnen in overleg ook ’s avonds of, indien nodig, bij u thuis plaatsvinden. Dus ik zou zeggen:

Kijk ook eens in de spiegel van HaarStijl Edith!

Graag tot ziens,
Edith Steintjes-Rutjes

Locatie