Al ruim 25 jaar is Verhey Toldijk B.V. het aanspreekpunt in Toldijk en omgeving. Dagelijks werken wij  met vakbekwaam personeel en de inzet van modern en duurzaam materieel aan projecten die om specialistische kennis en maatwerk vragen. Om onze kennis op niveau te houden worden onze medewerkers voortdurend bijgeschoold met vakmanschap en flexibiliteit als resultaat. Een informele en heldere communicatie zorgen daarnaast voor een prettig contact. In de jarenlange opgebouwde ervaring zijn de specialiteiten van Verhey Toldijk B.V. gegroeid naar:

Installatietechnieken

Installatietechniek, ooit ontstaan als een activiteit bij het leveren van onze ontijzeringsinstallaties en beregeningssystemen. Maar al ruim 25 jaar zijn elektra, gas, water, sanitair en ventilatiesystemen reguliere werkzaamheden voor ons bedrijf.

Bronboring- en bemaling

We verrichten bronboringen voor verschillende doelen: waterwinning, waterinfiltratie of voor bodemwarmte- wisselaars. Voor ieder van deze doeleinden hebben wij kennis tot en mét en beschikken wij over het juiste materieel.

Waterbehandeling en pompsystemen

Waterbehandeling en pompsystemen beschouwen we als een specialisatie binnen ons bedrijf. Onze doelstelling: schoon water leveren tegen een lage kostprijs per liter.

We hebben ruim 3000 installaties ervaring.

Duurzame energie

Het zuinig omspringen met fossiele brandstoffen en het gebruik van duurzame energie bronnen, is noodzaak geworden in onze samenleving. Wij hebben ervaring in het toepassen van milieuvriendelijke energiebronnen, zoals energie uit de bodem en van de zon.

Locatie