Twee-sterren Hotel Heezen is gevestigd in een geheel gerestaureerd monumentaal 18e eeuws pand aan het marktplein in Steenderen, gelegen aan de IJssel tussen Doetinchem en Zutphen.

Ons hotel beschikt over zeven kamers; de meesten met eigen douche en/of bad en toilet. Een aantal kamers heeft gezamenlijk gebruik van sanitair. Alle kamers zijn voorzien van televisie en weksysteem.

Het café van horecabedrijf Heezen is een oud bruin café en al sinds 1836 in handen van de familie Heezen. Enige jaren geleden is het genomineerd voor “Café van het Jaar”.
Bezoekers kunnen hier terecht voor lunch, diner en een drankje. Het gezellige terras biedt u uitzicht over het marktplein.
In onze zaal kunt u terecht voor feesten, partijen en vergaderingen. Uiteraard verzorgen wij hierbij ook de maaltijden, desgewenst in buffetvorm. In de wintermaanden bieden wij tevens een uitgebreid stamppotten-buffet. Daarnaast kunnen wij ook locatie-catering verzorgen; van drank en hapjes tot buffetten.

Wanneer u een verblijf boekt in ons hotel hoeft u zich absoluut niet te vervelen. Breng bijvoorbeeld op vrijdagmiddag een bezoekje aan de weekmarkt in Steenderen of ga eens naar de nabij gelegen forellenvisvijver of bierbrouwerij. Fietsers, motorrijders en wandelaars kunnen hun hart ophalen op de diverse routes in de omgeving. Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, ligt op een steenworp afstand. En voor wie wil winkelen: Doetinchem, Zutphen en Arnhem liggen om de hoek.
Wij hopen u een keer te mogen begroeten in ons gastvrije hotel en café!

Locatie