Over ons

Ecobouwen is meer dan 15 jaar geleden opgericht door Peter van het Westeinde vanuit zijn passie voor natuurlijk dampopen bouwen. Door de ruime ervaring van Peter met natuurlijk bouwen heeft hij topleveranciers weten te selecteren waar hij nauw mee samenwerkt. Bij Ecobouwen wordt alleen gewerkt met duurzame natuurlijke producten die door hun hoge kwaliteit jaren garanties bieden. Omdat natuurlijke materialen er nooit hetzelfde uitzien, zal u bij Ecobouwen altijd thuiskomen met een uniek product.

Gespecialiseerd in natuurlijk dampopen (ver)bouwen
Ecobouwen is gespecialiseerd in grote en kleine renovaties, restauraties en verbouwingen van woningen en kantoren met natuurproducten. Tijdens het hele bouwproces kunnen wij u adviseren, begeleiden of het werk geheel uit handen nemen. Ecobouwen onderscheidt zich doordat u bij ons terecht kunt voor uw totale project die u op een natuurlijke wijze wilt (ver)bouwen. Van isolatienatuurlijk plaatmateriaal en het verwarmingsvraagstuk tot aan natuurlijk stucwerk en natuurlijke verf toe. Alle producten kunt u ervaren en bekijken in onze showroom. Daarnaast beschikken wij over onze eigen vakmannen en stucadoors, waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ecobouwen is o.a. gespecialiseerd in:

Wilt u graag zelf aan de slag met natuurlijke producten? Dat is geen probleem! We adviseren u hier graag bij en al onze producten zijn verkrijgbaar in onze webshop www.eco-bouwmaterialen.nl.

Workshops
Peter wil zijn kennis, enthousiasme en passie voor het vak graag delen, mede omdat je hier veel creativiteit in kwijt kan. Ecobouwen geeft daarom regelmatig workshops om zowel bedrijven als particulieren met natuurlijke producten te leren werken.

Lid van WARM in Nederland
warm_in_nlEcobouwen is aangesloten bij WARM in Nederland. WARM in Nederland is de branchevereniging van leveranciers van warmte accumulerende houtkachels. De leden van WARM stellen aan hun geleverde producten en zichzelf hoge eisen. Niet alleen in het geven van een hoge kwaliteit in comfortbeleving en warmte-efficiëntie, ook bieden de leden garanties op de inpasbaarheid van houtkachels (en de warmteafgifte) in woningen en de levensduur.

Wilt u graag meer weten over natuurlijk bouwen, kom dan een keertje langs in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen) of vraag een persoonlijk adviesgesprek aan. Peter en zijn team staan u graag te woord en zijn bereikbaar via info@ecobouwen.nl of 0575-432331.

Locatie