Decision Datacenter Partners helpt bedrijven met het inzichtelijk maken van de infrastructurele risico’s in het datacenter en computerruimten. Hiervoor brengen wij voor u ruim 30 jaar ervaring mee op dit gebied. Die houden wij niet voor onszelf, maar die delen wij graag met u.

Om die reden zijn wij gestart met een awareness training voor Datacenters, deze training duurt een dag neemt u door alle aspecten van het datacenter. Een ideale training voor floormanagers, projectmanagers, beheerders, eigenlijk iedereen die werkzaam of gaat werken in datacenters. De training gaat verder dan stroom en koeling, de onderwerpen risico’s, processen en standaarden komen ook aan bod. De training Hands-on Datacenters wordt in september 2017 (nadere datum volgt) in Utrecht gegeven maar kan ook als inhouse training worden aangeboden. Voor meer info over deze training mail naar henk@dcion.nl.

Wij zijn onafhankelijk en zijn daardoor in staat om een objectief resultaat voor uw organisatie neer te zetten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ook een grote marktkennis opgebouwd, waardoor wij in staat zijn om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Onze activiteiten zijn er op gericht dat de incidenten in die infrastructuur tot een minimum worden beperkt , maar ook dat u op de toekomst voorbereid bent.

De gebieden waar onder andere naar gekeken wordt zijn:
. Fysieke beveiligingen
. Bouwkundig
. ICT
. Elektra
. Werktuigbouwkundig
. Beheer
. Onderhoud

Onze aanpak is middels een intake en een kort bezoek aan uw datacenter/ computerruimte of wij u van dienst kunnen zijn. Het resultaat van een audit is dat u overzichtelijke lijsten ontvangt, waarbij direct inzichtelijk is op welk gebied de aandacht aan moet worden geschonken. Op de lijsten worden gelijk de adviezen gegeven hoe deze zijn op te lossen. Dus geen onoverzichtelijke dikke rapporten, gewoon helder en handelbaar. U kunt daarna zelf bepalen wat er opgepakt wordt en natuurlijk kunnen wij u ook daarbij helpen.

Wilt u meer weten over hou wij uw infrastructuur naar een hoger niveau kunnen brengen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Locatie