Op woensdagmiddag 27 oktober bezochten de SOV ondernemers Europarcs Marina Strandbad in Olburgen.

Na ruim anderhalf jaar zonder activiteiten was het fijn iedereen weer te zien en te spreken. Na een korte Algemene Ledenvergadering kregen de ondernemers een rondleiding door het vakantiepark. Er staan inmiddels 166 heel diverse vakantiewoningen, van tiny house tot grote dijkwoningen voor 12 personen. Alles in prachtig aangelegde tuinen en openbaar groen. Er kan nog heel wat gebouwd worden, want bij ca 450 woningen is het park ‘vol’, niet heus want er blijft volop ruimte en groen rondom. De bijbehorende jachthaven maakt Marina Strandbad uniek in z’n soort.

Na de wandeling door het park in een heerlijk herfstzonnetje werden de ondernemers verwelkomt door het animatieteam van Marina Strandbad. Zij hadden een heuse quiz opgesteld die zorgde voor de nodige hilariteit. Even testen wie er goed had opgelet tijdens de rondleiding, maar ook kennis van Hollandse hits en topografie kwam van pas.

De dag werd afgesloten met een heerlijk diner verzorgd door de brigade van Sophia’s Italian restaurant. Het bleef nog lang gezellig!