Woensdag 26 oktober organiseert de SOV haar jaarlijkse bedrijvenexcursie. Dit keer nemen we een kijkje in ons buurdorp Hengelo GLD, wij zijn welkom bij de bedrijven Onlineverf en Reesink en sluiten af met Restaurant de Jongens. Kom met eigen vervoer.

Het programma:

13:30 inloop bij Onlineverf

14:00 rondleiding Onlineverf

15:00 rondleiding Reesink

16:30 borrel en aansluitend buffet bij Cafe-Restaurant de Jongens

rond 20:00 uur sluit.

Aanmelden kan nog tot maandag 24 oktober mail info@de-sov.nl.

Onlineverf.nl is ontstaan vanuit een passie. Een ambacht. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring vanuit het schildersvak en ruim 7 jaar met het online verkopen van verf en aanverwante artikelen. Anno 2020 is Onlineverf.nl de snelst groeiende online verfwinkel van Nederland. Ons doel is om de beste in de markt te zijn. Dat willen we bereiken door de beste klantenservice te bieden. Dat betekent: grote voorraad, goede adviezen, snelle levering en fysieke servicepunten door heel Nederland. Geen ingewikkelde klantenservice dus, maar echte vakmensen die graag voor jou klaarstaan!

Reesink Production B.V. richt zich met circa 100 medewerkers op de productie van hoogstaande stalen componenten, gemonteerde halffabricaten en compleet afgemonteerde machines voor Europese OEM fabrikanten. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen op het gebied van Machinebouw, Constructie en Engineering. Wij zijn Reesink Production B.V. in Hengelo (Gld.) en dragen zorg voor de ontwikkeling en productie van uw idee of concept. Resulterend in een halffabricaat direct aangeleverd in uw productielijn of zelfs complete eindproducten direct afgeleverd bij uw klant. Zo houdt uw focus op uw core business!

Cafe de Jongens : MENSEN, JONG EN OUD, MOETEN ZICH HIER OP HUN GEMAK VOELEN. EEN LEUKE, GEZELLIGE KROEG, DAT IS ‘CAFÉ DE JONGENS’!