Donderdag 16 juni 2022 hebben de ondernemers van de SOV de langste dag gevierd met een Langste Dag Borrel. Dit keer met een bijzondere spreker, Mart de Kruif. Afgelopen maanden vaak op tv om de oorlog in Oekraïne te duiden in hoedanigheid als voormalig commandant der landstrijdkrachten en voormalig opperbevelhebber van de internationale troepen in Afghanistan. Maar hij is ook voorzitter van de Invictus Games en de plaatselijke voetbalvereniging HC’03, Feyenoordfan en gezinsman.

De deel bij Groepsaccommodatie en vergaderlocatie de Eek zat goed vol met leden van de SOV, maar ook van de Bedrijven Kring Bronckhorst. Zo’n 90 personen hoorden muisstil (af en toe onderbroken door een gulle lach) het verhaal van Mart aan. Onder andere over zijn ervaringen tijdens missies, leiderschap, omgaan met crisissituaties en natuurlijk de huidige situatie in Oekraïne. Stof tot nadenken.

Daarna was er volop gelegenheid om onder genot van een hapje en drankje met elkaar bij te praten in de prachtige tuin van De Eek. Waar poptroubadour Arnoud Kas zorgde voor de gezellige muzikale noot. Locatie, koffie en drankjes zijn verzorgd door De Eek – groepsaccommodatie & vakantiehuis . De taart gebakken door de De Groote Wei Cider en de hapjes het Wapen van Bronckhorst