Peter en het gekwalificeerde personeel verstaan het vak en bedienen door de solide, flexibele houding langdurige relaties met diverse bedrijven, aannemers en particulieren.

Het bedrijf staat bekend om zijn klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie/service. En dat komt niet alleen door een goede bedrijfsvoering, maar ook passie voor het vak is essentieel. En dat is wat zij dan ook uitstralen.

Hoe is Schildersbedrijf Peter Wolbrink ontstaan?

Schildersbedrijf Peter Wolbrink is opgericht in 2018. Echter is Peter al jarenlang aan het schilderen. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij onder andere zijn vader Gerard Wolbrink.

Aalderink Schilderwerken
Gerard is eigenaar van het bedrijf Aalderink Schilderwerken, welke al bestaat sinds 1970. Het bedrijf is een begrip geworden in Steenderen en omstreken (nabij Zutphen/Arnhem).

Gerard Wolbrink heeft als schilder al meer dan 45 jaar ervaring en nam in 1989 het bedrijf over van de heer Aalderink. Gerards zoon Peter is sinds 2003 in het bedrijf gaan werken en tot 2018 vertegenwoordigden ze samen Aalderink Schilderwerken.

Locatie