Lund IJsselsport B.V. is opgericht in 2003 als een allround watersportbedrijf. Voornamelijk deden wij het onderhoud en verkoop van Motorboten. Zowel inboard als buitenboordmotoren.
Door de allround service die wij verlenen in de watersport kregen wij een goede kennis van zaken.

Na een verloop van tijd kregen wij de eerste aanvragen voor een Lund Visboot.
Wij constateerde dat vissers zeer hoge eisen stellen aan zowel de visboot, motor als trailer.
Sportvissers maken het jaar door intensief gebruik van het materiaal. Een defecte motor, trailer of andere problemen met de accessoires kunnen roet in het eten gooien op een mooie visdag.
Daarom staat service en kwaliteit, hoog in het vaandel bij ons.

VOOR ONS IS HET VAN BELANG DAT EEN KLANT ZONDER ZORGEN HET WATER OP KAN.

lund_boats_europeIn 2009 zijn wij officieel Lund Boats Distributor van Europa geworden. Tot op de dag van vandaag verzorgen wij de gehele distributie van Lund visboten door heel Europa.
We werken nu samen met aantal goede Europese Dealers die door heel Europa gevestigd zijn.
Vanuit onze expertise kunnen wij de dealers ondersteunen en zo zorgen dat de algemene kwaliteit van Lund hoog, maar vooral hetzelfde blijft. Continuïteit is van belang. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen.

Wij verzorgen alles van top tot teen. U moet denken aan een instap model visboot tot high end customized projecten waarbij Li-Ion battery pakketten tot een standaard horen.

Wij werken altijd met de beste merken en leveranciers om ons heen. Onze vaste leveranciers zijn o.a.;
Mercury, Pega, Humminbird, Lowrance, Raymarine, Garmin, MotorGuide, Minn Kota, Power Poles, Navionics, JaroCells, Ram Mount en er is nog veel meer op te noemen.
Door dat wij een goede leveranciers hebben die ook streven naar kwaliteit over kwantiteit kunnen wij onze klanten vertrouwd het water op laten gaan.

Locatie