Van zaterdag 20 november tot en met vrijdag 24 december kunt u weer meedoen met de december actie van ondernemersvereniging de SOV.

Wat moet u doen:

Voor iedere € 5,- besteding bij de deelnemende bedrijven ontvangt u een stempel. Volle stempelkaarten levert u in bij een van de deelnemende winkeliers. U maakt dan  kans op een van de vele prijzen of een van de drie hoofdprijzen: een dinercheque van Herberg de Gouden Leeuw Bronkhorst, Restaurant Wapen van Bronkhorst en Restaurant Den Bremer Toldijk.

Er zijn drie trekkingen: 27 november, 11 december en 24 december.

De ingeleverde kaarten doen bij een eventuele volgende trekking gewoon weer mee, alleen de kaarten waarop een prijs is gevallen komen te vervallen voor een volgende trekking.

Deelnemende bedrijven:

Kom winkelen bij ons of een van de andere deelnemende winkeliers! 

Boerderijwinkel Fruitbedrijf Horstink, IZE nailsalon & giftshop, Welkoop Toldijk, Unique Hairstyling, Het Bloemenlokaal, Big Bread Steenderen, AGF Garritsen de KruisbrinkAutobedrijf MelgersColorsathome Gosselink, COOP Aalderink SteenderenDrogisterij de VijzelBouwmarkt de TolbrugExpert Eliesen ZutphenGeschenkenhuis Beuseker,  en HaarStijl Edith.

Hoe meer stempels u verzameld des te groter uw winkans, dus koop bij de deelnemende bedrijven.