O
ver ons
Wij, Jeroen van Bommel en Annerie van Bommel zijn in 2012 van start gegaan met de onderneming. Na een kennismaking in Frankrijk met het Franse vleesras waren we overtuigd van dit mooie rund. Het spreekt ons aan dat de Limousin nog dicht bij de natuur staat en dus maandenlang buiten gehuisvest kan worden, in veel gevallen probleemloos afkalft en over een superieure vleeskwaliteit beschikt. Onze dieren lopen in natuurland.
MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor van Van Bommel geen doel op zich maar een bewuste keuze van ondernemen om de ambities binnen ons bedrijf na te streven. Een van de duurzame ambities van Van Bommel is om een hoogwaardige kroket en bitterbal te produceren op maatschappelijk verantwoorde wijze met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Van Bommel biedt in het productieproces plaats aan assistent medewerkers die binnen de kaders van de Participatiewet vallen. We bieden hen naast een inspirerende omgeving aan waar participanten, productiekeuken en natuur samen gaan, dé mogelijkheid tot scholing, doorstroom en een dienstverband in het bedrijf. Deze vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we erg belangrijk. Beiden hebben we affiniteit en ervaring met de doelgroep. De assistent medewerkers werken onder supervisie van een participatiecoach, zijn bekend met de regelgeving betreffende HACCP en passen de veiligheidsvoorschriften toe die van toepassing zijn in een productiekeuken