NATHALS, DOAR KRI-J DØS VAN!

Fris, jong, dorstlessend, rebels, spektakel en terug naar de roots, dit is Nathals Bier. Doar kri-j døs van!

Heb jij gezonde dorst, ben je trots op je omgeving en hou je van bier? Griep ow een kolde Nathals! Ongefilterd doordrinkbier, lekker dorstlessend. Geen interressant gedoe, moeilijke verhalen over smaak en onwieze alcoholpercentages. Bier tegen de grote dorst en voor de goeie sfeer!

Nathals is een ongefilterde Achterhoekse dorstlesser en wordt gebrouwen zonder dat het zoals pils gepasteuriseerd is. Het gist na op de fles, echt bier dus. En dat zorgt voor een lekkere volle smaak aan het bier. Pils Plus dus! De Nathals flessen zijn verkrijgbaar in een handgemaakt houten krat. Zo’n krat wil i-j! Je kunt er zelfs je eigen tekst op laten drukken. Kijk voor alle opties in onze winkel.

Onze frisse receptuur is samengesteld in mooie ketels in een verbouwde koeienstal midden tussen de bossen en de velden. Nathals zoep i-j uut de fles, want het zit al in een glas maar van de tap is hij ook fijn, en die hebben wij. Ook op evenementen is Nathals er bij met een eigen Tankwagen. Een mobiele saloon met muziek van vinyl, spektakel en natuurlijk lekker bier.

Moet de tankwagen op jouw evenement komen te staan? Neem contact met ons op!

Drink Nathals lekker kold met wat goeie muziek en fijne vrienden!

Trek ‘m ow fijn løs, proost

Locatie