Muziek is mijn passie en daarom heb ik Leo at Live opgericht. Leo at Live Opnamestudio Achterhoek is een professionele opnamestudio en geluidsbedrijf in Rha (Achterhoek). Rha ligt in de IJsselvallei tussen Zutphen en Doesburg.
Hier worden de tracks voor singer/songwritersbands en/of luisterboeken opgenomen voor CD of webstreaming diensten. Kenmerkend voor mijn studio is de mooie rustieke omgeving.
Leo at Live verzorgt ook live versterking op allerlei gebied zoals bij optredens en ceremoniën. Tevens is het mogelijk om live opnames met video maken en kan je geluidsapparatuur huren of mij inhuren als audio engineer.
Leo at Live staat voor kwaliteit en vooral voor geluidskwaliteit.

Diensten B2B

Je kan bij Leo at Live Opnamestudio Achterhoek ook terecht voor vodcasts. Dit zijn video’s van 1 tot 2 minuten waarbij de expertise van de ondernemers wordt benadrukt. Deze vodcasts kunnen prima gebruikt worden in de sociaal media. Deze vodcast zijn uniek in Europa.
Ook voor verbetering van geluidskwaliteit van geluidskwaliteit van opnames en/of video’s kunt u bij Leo at Live Opnamestudio Achterhoek terecht. Slecht geluid leidt af van de content van de opname of video!
Echo, te zacht of slecht geluid kan verbeterd worden door Leo at Live.

Waarom Leo at live

Leo at Live gaat voor de samenwerking met de klant. Samen gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit en dit doen we in alle openheid.
What you see and hear is what you get!

Locatie