Welkom op de site van Leo at Live, voor Audio versterkingStudio Recordingen Evenementenproducties.

Ik ben Leo Teunissen, eigenaar van Leo at Live, audio-engineer, muzikant, producer en gepassioneerd van muziek. Mijn doel is de emotie die muziek bezit te versterken zodat dit voelbaar wordt en iedereen raakt.

Ik heb 5 jaar ervaring als audio-engineer en producer. Daarnaast heb ik in evenementen-organisatie meer dan 30 jaar ervaring. Door deze combinaties van specialismen kan ik veel betekenen in het verzorgen en ontzorgen van mijn vakgebieden.

Om het geheel te complimenteren heb ik in december 2014 de opleiding tot Audio Engineer en Producer bij AVA Studio’s afgerond. Deze opleiding behoort tot meest vooraanstaande van Nederland. Hierna diverse stages gedaan bij verschillende geluidsbedrijven oa EastSound en ShowLine AV Solutions.

Met mijn ervaringen als muzikant en als geluidsman weet ik wat er in de zaal en op het podium gebeurd. Door deze mix van passie, ervaring, kennis en opleiding ben ik staat om welke band, artiest of spreker dan ook optimaal te versterken, zowel op het podium als in de zaal. Bijgestaan door de nieuwste apparatuur en software.

Kernwaarden: Betrouwbaar, persoonlijk, sociaal, betrokken, toegewijd, optimistisch, energiek en “Gin genöhl”!

Locatie