WAAROM MAKELAAR GROOT ROESSINK

PRIJS, PRESENTATIE EN GROOT ROESSINK MAKELAARDIJ

Er wordt een goede prijs bepaald, alsmede een perfecte presentatie van uw woning of woonboerderij. Vervolgens geven de deskundigheid, de actieve houding en het enthousiasme van Groot Roessink Makelaardij de doorslag.

MARKTCONFORME PRIJS VOOR DE DIENSTVERLENING

U betaalt voor de kwaliteit van de makelaar en niet voor de etalage of het kantoor.
“Kwaliteit heeft een prijs, maar niet altijd de hoogste.”

 

ZEER KORTE COMMUNICATIE LIJNEN

Gerard is uw contactpersoon tijdens het gehele verkoop- of aankooptraject, hij is op de hoogte van uw woonwensen en kent uw woning persoonlijk. Als u contact opneemt weet u zeker dat u adequaat, correct en vakkundig wordt geholpen.

PRO-ACTIEVE COMMERCIËLE INSTELLING

Gerard houdt niet van een afwachtende houding, op het moment dat er kansen zijn voor de verkoop van uw woning dan pakt hij die ook. Alles wordt er aan gedaan om uw woning te verkopen en uw nieuwe woning aan te kopen. Actie=Resultaat.

 

KWALITEIT

Doordat Gerard NVM makelaar en Register taxateur is, weet u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is. Door de voortdurende bijscholing weet Gerard exact wat er op dit moment speelt en daar heeft u het voordeel van.

PROMINENTE PLEK OP FUNDA

Omdat Gerard NVM makelaar is, heeft uw woning altijd een prominente plek op Funda.

PERFECTE PRESENTATIE

Groot Roessink Makelaardij maakt gebruik van een professionele fotograaf en een verkoopstylist. Daarnaast worden er 3d plattegronden gemaakt van uw woning.

SOCIAL MEDIA

Vanzelfsprekend wordt er ook gebruik maakt van social media zoals Facebook en Twitter.

FLEXIBILITEIT

Groot Roessink Makelaardij is niet gebonden aan vaste kantoortijden. Er wordt altijd een afspraak gemaakt wanneer het u uitkomt, dus ook in de avonduren en op zaterdag.

ERVARING

Gerard is verantwoordelijk geweest voor een kantoor van een groot en gerenommeerd makelaarskantoor in de Achterhoek. De expertise is aanwezig voor een diversiteit aan woningen, van starterswoningen tot woonboerderijen.

GROOT WERKGEBIED

Gerard is makelaar in gemeente Bronckhorst, van waaruit hij ook zijn cliënten in de aangrenzende gemeenten kan bedienen.

Locatie