Particulier

Groepsaccommodatie De Eek in het Achterhoekse Steenderen is geschikt voor groepen tot 20 personen. Ideaal voor familieweekend, groepsvakanties, reünie, een lang weekend weg of als uitvalsbasis voor toertochten met de fiets. De Eek is toegankelijk voor mensen die gebruik maken van rolstoel of rollator en daarmee ook geschikt voor groepsvakanties voor mensen met zorgbehoefte of handicap.

Zakelijk

De Eek is een 450 jaar oude monumentale boerderij, geheel verbouwd en toegerust voor vergaderingen, kick off bijeenkomsten, themabijeenkomsten, heidagen of teambuilding. De Eek biedt u een sfeervolle, landelijke vergaderlocatie met veel ruimte. Als u De Eek boekt voor uw vergadering of bijeenkomst, heeft u de accommodatie voor uw groep alleen.

Trouwen

Zie je het voor je? Trouwen op een monumentaal erf van een voormalig boerderij, met weids uitzicht over de akkers, nabij het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. De gehele accommodatie, met drie historische bijgebouwen, staat exclusief tot jullie beschikking, want tijdens jullie bruiloft zijn er geen andere gasten op De Eek.

 

Achteraanzicht Accommodatie

Locatie